Válassza az Oldal lehetőséget

#fomo – Vica

2019.08.05.

#fomo
Fear of Missing Out – félelem attól, hogy kimaradsz valamiből. Sohasem a partikból féltem kimaradni, ellenkezőleg: szakmai #fomo -m van elég gyakran. Amikor felkérnek valakit trénernek vagy előadni, esetleg projektet vezetni olyan témában, amit a szakterületemnek tartok, mindig azon gondolkodom, hogy én is eszébe jutottam volna a megbízónak, ha többet mozgok szakmai körökben, ha írnék blogot, ha gyakrabban találkoznék szakmabeliekkel.

#fomo macska

Aztán belegondolva az a helyzet, hogy így is túl vagyok terhelve, a munka és az egyéb projektek miatt túl gyakran elmarad a krav maga, főzés helyett jön a pizzaszelet, hozzányúlok az email fiókhoz nyaralás alatt is, el vagyok maradva néhány önfejlesztő feladatommal, sok számlát hetek óta nem vezettem fel a táblázatba a könyvelőnek… Szóval valójában nem is kellene a plusz megbízás, csak az egómat simogatnák a hasonló felkérések.

Újra meg kell tanulnom, hogy egy irányba fókuszáljak és az ott elért sikereknek örüljek, a saját mércém szerint, ne pedig a #fomo -m kergessen folyamatosan.
Nem egyszerű feladat…

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #fomo írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum