Válassza az Oldal lehetőséget

#fogadom

2017.01.01.

#fogadom A változtatás igénye már önmagában is remek dolog, mivel az az önreflexió egy (szerintem) igen fontos megnyilvánulása. Ezért tartom kivételes hónapnak a decembert, hiszen még az ünnepek is segítenek, hogy lelassuljunk, kiszálljunk egy picit a mókuskerékből és egy kicsit befelé forduljunk, foglalkozzunk a helyünkkel a világban, az életünk alakulásával, az érzéseinkkel, és számba vegyük a változtatás lehetőségét.

fogadom - első oldaltól az utolsóig

Úgy gondolom, hogy ha ehhez sokaknak szüksége van olyan vízválasztó, sorsfordító napokra, amikbe belekapaszkodva képesek megtenni az első lépéseket a változás felé, hát csak tessék! Semmi elítélni- vagy lekicsinylenivalót nem találok abban, ha valaki új évi fogadalmat tesz. Az új év tulajdonképpen egy új könyv, telis-tele tiszta lapokkal, a sztori pedig csakis rajtunk múlik. Ha változtatni akarsz, és ehhez fogódzkodóra, apropóra van szükséged, hát íme! Évente egyszer kapsz egy ilyen lehetőséget a Jóistentől – élj vele! 😉

Az alábbi dolgok már hónapok óta érnek bennem, ezért én most ünnepélyesen #fogadom, hogy:

1. Heti kétszer sportolni fogok – elcsépelt, igen, de nem érdekel!

2. Lehetőség szerint minden nap szépirodalmi olvasóidőt fogok beiktatni, amit sem a munka, sem a filmnézés, sem semmi egyéb olvasnivaló rovására nem fogok kihagyni.

3. Időt és energiát fogok fektetni a lelkem egészségének ápolására.

4. Bármi történjék is, szeptembertől újra iskolapadba ülök!

Szerintem tegyetek fogadalmat ti is, csak bátran! 😉

– Dóri –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #fogadom írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum