Válassza az Oldal lehetőséget

#eztnehagydkiBudapesten – Száva

2019.04.29.

#eztnehagydkiBudapesten
A Fővám téri csarnok emeletén, a sarokban a kávézót. Ha odaférsz az ablaknál lévő székhez, a Szabadság-hidat és a Gellért-hegyet nézegetve kávézhatsz.
A Károlyi-kertet a belváros szívében, a sok-sok virággal, a viháncoló gyerekekkel és az egyetemistákkal – ott jól rá lehet kapni az életre.
A Dohány utcai zsinagógát, mert kívülről elképzelhetetlen a belső tér mérete és hatása.
A Csigát a Rákóczi téren, ahol reggel-délben-este degeszre etetnek és itatnak, miközben igazi pesti vendéglői hangulatot kapsz desszertnek.
A Gutenberg Coffee Standet és a 9bart, ahol olyan speciality kávékat kóstolhatsz, hogy egy életre elfelejted, hogy a kávéhoz valaha is cukor kellett. True fact, így kezdtem el kávézni 25 év után! 🙂
Végigsétálni a Palotanegyeden, a Petőfi Sándor utcán és az Andrássy úton – folyton felfelé leselkedve. Fenomenális épületek között járunk-kelünk.
A Zrínyi utcát, ahol telibesétálhatod a Bazilikát és egyszerűen rád szakad a tér. Instant kalandvágyó turistának érezheted magad!
A Pótkulcs kocsmát a lugasával, a házias konyhájával és a csapolt söreivel – se több, se kevesebb, mint amit egy jó pesti romkocsma adhat. Elvégre mi vagyunk a romkocsma-generáció, nemde? 🙂

#eztnehagydkibudapesten - Száva a budapesti Bazilikánál

Hát ennyi a szerelmemről. Dióhéjban. 🙂

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #eztnehagydkiBudapesten írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum