Válassza az Oldal lehetőséget

#éppeztakönyvet

2016.09.20.

#éppeztakönyvet Jelenleg három könyvet olvasok, attól függően, hogy éppen melyikhez van kedvem.

Az egyik Isaac Asimovtól Az alapítvány trilógia. Nagyon az elején tartok, így még sokat nem tudok írni a cselekményről, de eddig tetszik. Nem igazán olvastam korábban a sci-fi műfajban, ezért remélem, hogy ez egy új, izgalmas világba vezet be. Ezt a könyvet kikapcsolódásként veszem a kezembe.

#éppeztakönyvet - könyvek halomban

A másik könyv a Kína-tanulmány T. Colin Campbell professzortól, mely a táplálkozástudományban elért eredményekról számol be. A keleti és nyugati étkezési szokásokat veti össze, valamint a növényi alapú étkezésnek ez az egyik tudományos alappillére. Alapvetően azért olvasom, hogy tájékozottabb legyek a növényi alapú étkezés egészségre gyakorolt hatásaival.

Harmadikként pedig a Bölcsek a bölcsőben című könyvet szoktam forgatni. A gyerekek fejlődéslélektanjáról tanulok ebből, melyet Gopnik – Meltzhoff – Kuhl trió jegyez. Alapvetően rövid áttekintést ad, hogy a történelem során, hogyan közelítették meg a gyermekek gondolkodásmódját, illetve mit tartanak a legújabb lehetőségnek. Ezzel segítik a szülőket, hogy jobban átlássák, megértsék, hogy a gyerekek milyen folyamatokon mennek keresztül a fejlődés, tanulás, felismerés során. Remélhetőleg én is hasznát fogom venni a kislányomnál.

Ti milyen könyvet olvastok mostanában?

– Zsuzsi –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #éppeztakönyvet írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum