Válassza az Oldal lehetőséget

#énidő – Vica

2018.09.05.

#énidő

Introvertált ember vagyok, de a szónak nem abban az értelmében, ahogy sokan használják. Számomra introvertáltnak lenni azt jelenti, hogy az egyedül töltött időben töltekezem ahhoz, hogy jól érezzem magam társaságban és másoknak is kellemes legyen velem lenni.

énido vica festett levelek

Így aztán néhány éve tudatosan sok időt töltök egyedül: fürdőzök egy jó sorozattal, főzőcskézek, olvasok, rendezgetem a cuccaimat a lakásban. Amikor utazom, akkor is szeretek egyedül vacsorázni egy étteremben vagy egy kávézó teraszán egymagamban élvezni a cappuccinót a napsütésben.

Ha ketten vagyunk otthon, akkor is előfordul, hogy szükségem van „énidőre”. Olyankor szólok róla és egy órácskára magamba fordulok. Utána sokkal jobb társaság vagyok, megéri várni. 🙂

Emellett korán kelő vagyok, ezért hetente egyszer szívesen foglalkozom a hivatalos dolgokkal, számlákkal, teendőkkel reggel 7 és 9 között egy kávé mellett egymagamban. Ez sokanak megterhelő, én mégis feltöltődök, ahogy hétről hétre látom, hogy rendben és rendszerben vannak a dolgaim.

Ti hogyan töltitek az énidőt?

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #énidő írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum