Válassza az Oldal lehetőséget

#döntéseksúlya – Dóri

2019.07.18.

#döntéseksúlya
Jaj, mindig csak ezek a feladatok, mindig csak ezek a döntések. Volt idő, amikor megtisztelve éreztem magam attól, hogy kompetensnek tartanak egy-egy döntési helyzetben a végső válasz kimondására. Mostanában viszont sokszor inkább teherként élem meg, hogy az esetleg rossz döntéssel járó felelősség súlya is az én vállamat nyomja. Úgyhogy meglehetősen gyakran élek a halogatás áldásos lehetőségével… Másnap talán kevésbé lesz nehéz nekiveselkednem 1-1 feladatnak…

#döntéseksúlya kimerült fickó

Sajnos nagyon könnyen rá lehet kapni a halogatás édes ízére, viszont nem mindig tudom, hogyan tudnék felülkerekedni rajta. Tényleg azt érzem, hogy amikor úgy állnak együtt a bolygók, akkor a napot az égről is leszervezem, amikor meg nem… akkor a laptop bekapcsolását is legszívesebben másnapra halasztanám. Tudom, tudom, érdemes felaprózni a feladatokat, meg priorizálni, tudom én, de egészen egyszerűen, ha nincs meg a lendület, nem megy a munka. Szóval talán a kellő lendületet kéne magamnak garantálni reggelente, azt hiszem.
Ti mivel indítjátok a reggelt, hogy jobban menjen a munka? Van valami bevált rituálé, bájital, varázsige, ami kisebb teherré varázsolja a döntésképtelen napokat?

– Dóri –

Photo by Hutomo Abrianto on Unsplash

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #döntéseksúlya írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum