Válassza az Oldal lehetőséget

#dolgozónő

2017.01.29.

#dolgozónő

Szeretek dolgozni. Amíg találok benne kihívást. És keresem! 🙂 A monotonságban magammal versenyzek, a már elsajátítottat szívesen továbbadom. Igazán akkor vagyok elememben, ha kreatív feladatokat kapok. Most már eljutottam odáig, hogy elég pontosan ismerem az igényeimet: nyugalom, megbízható vezetés, jó hangulatú csapat, rugalmas munkaidő és alkotó munka.

dolgozónő - laptop, csoki, habverő, kávé, notesz

Ha ezek adottak, akkor tudom a legjobb teljesítményt nyújtani és a legtöbbet kihozni magamból. Mikor motiválatlanná válok vagy kiégek, belesavanyodom. Ha már csattan a hangom és reggel nem bírok felkelni, akkor váltani kell. Elmegyek, újradefiniálom, mást tanulok, mert ez senkinek sem éri meg.

Mekkora gazdagság, hogy megtehetem! Mondjuk, cserébe, nagyjából ez az egyetlen gazdagságom.

Egyébként a másik fele, a nőség: férfiak között dolgozom. Nem nőként, hanem kollégaként. Soha nem vonták kétségbe a tudásom technikai kérdésekben sem, soha nem volt téma, hogy mi van rajtam, vagy mi nincs. (Ahogy a férfikollégának se gratulálnak kedvesen a rövidnadrágjához.) Külsőségek helyett viszont figyelünk egymásra és sokat nevetünk együtt. Ez oltári jó. 🙂 Létrehozni, gördülékennyé tenni és átadni akarok – mindezt a saját egyensúlyomat megtartva, dolgozó nőként. És ez egy jó kihívás, élethosszra!

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #dolgozónő írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum