Válassza az Oldal lehetőséget

#csendeséj

2016.12.19.

#csendeséj Szeretnék neked adni valami apróságot, egy kicsit magamból, a kedvenceimen keresztül.

Hallgatni:
Out Of The Blue (OOTB), az oxfordi egyetem acapella férfikórusa, egy csomó popfeldolgozással. Ezek a srácok egyébként leendő történészek, földrajztudósok, mérnökök és üzletemberek, de addig is, énekelnek, sokszor jótékonykodva. Néhányan közülük a diploma után pályát változtattak és inkább maradtak a színpadon – szerencsénkre. 

Olvasgatni:
Sarah’s Scribbles, vagyis Sarah firkái. Mindössze pár kockából áll egy képregény,

angolozni is jó lehetőség. Az biztos, hogy ha egyszer megnyitod, nem fogod tudni abbahagyni – főképp a röhögéstől. Remekül és önkritikusan skicceli papírra a felnőttlét hétköznapi apróságait. Jó, hogy könyvet is adott ki, még jobb, hogy magyarul is elérhető, még odaérhet a fa alá.  Szánj rá Sarah-ra hetente egy percet, megéri! 

Nézni:
Saving Mr. Banks, magyarul Banks úr megmentése. Valamiért megveszekedetten vonzódom a mesék elkészültébe betekintést engedő filmekhez. A csodálatos Emma Thompson és a lenyűgöző Tom Hanks, Colin Farrell és az inkább sorozatokból ismert Rachel Griffiths társaságában elröptet egy másik korba. Elvarázsol, nevetett, meghat, pityergőssé tesz és sokat mond: életről, gyerekekről, szülőkről.

Boldog, békés ünnepeket kívánok neked! 🙂 <3

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #csendeséj írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum