Válassza az Oldal lehetőséget

#csapatmunka – Száva

2018.10.23.

#csapatmunka
Életem legelső tökéletes csapatmunkáját mind ismeritek. Épp azt olvassátok. 🙂

Hogy ez mitől más, mint az eddigiek?
Szeretjük, tiszteljük és becsüljük egymást. Rohadt klisésnek hangzik, de tényleg nagyon erős hármas ez. Nincs olyan körülmény, ami ezt felülírná.
Együtt határoztuk meg a közös értékeinket, céljainkat és elvárásainkat. Ami valamelyikünknek nem fér bele, az mind a négyünk asztaláról leesik. Hiába tudom az extraszupertuti megoldást, akkor is elengedem a témát a másik miatt.
Semmi sem fontosabb, mint a Húszon túl működése, mert ez négyünkről szól. Ha ehhez az kell, hogy újraosszuk a feladatokat, engedményeket tegyünk vagy lezárjunk veszekedéseket, akkor megtesszük.

#csapatmunka - négy nő

 

Nem volt leállás két és fél éve, pedig közben adódott néhány krízis, költözés vagy… gyerekszülés. 😀 Ha láttátok volna, hogy milyen görcsösen igyekezett mindenki megoldani Zsuzsi mindenórás terhességekor a posztok folyamatosságát – miközben Zsuzsi laza volt, mint a Riga-lánc. Nem is értette, hogy mi ez a nagy fennforgás. A kórházban is tud posztot írni, nem? 😀

Lehet, hogy a Húszon túl mint projekt lehetne száguldóbban sikeres, híresebb vagy profibb. De ez a csapatmunka garantálja, hogy mindig örömünk lesz benne. És remélem nektek is! 🙂

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #csapatmunka írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum