#legek

#legek
22 centiméter.

Oké, bocsi, ha kiköpted a kávét. 😉 😛

legek - koncertélmény Sziget fesztivál

Szóval a legek – végpontok, magasságok és mélységek. Számomra ezek valahogy mindig hétköznapi pillanatok, épp ezért, nem is állítom sorba őket. Nem tudom megmondani, hogy melyik döntésem volt a legsorsfordítóbb vagy mi volt az életemben a legszerencsésebb vagy legemlékezetesebb momentum. Mégis, soha nem fogom elfelejteni, amikor Zsuzsi újszülött kislányát először tartottam a karomban. Vagy amikor felvettek a gimibe, ahova gyerekkorom óta vágytam és egy hatalmasat ugrottam a lépcsőkről az utcára örömömben! 🙂 Ahogy az se fog elhomályosulni, hogy milyen érzés volt a piros ruhámban arra a nyári, első randira igyekezni… vagy ott lenni életem leghatalmasabb koncertjén a Szigeten, szál egyedül a tömegben, együtt sírva-sikítva-énekelve egy csomó ismeretlennel.

Csak azt kívánom, hogy még sok-sok ilyen élményben legyen részem. Majd a sztori vége felé megerőltetem magam és priorizálok… 😉

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #legek írásunkat is!

2017-12-21T19:29:20+00:002017. nov 29.|Tags: |

#legek

#legek

Bár Zsuzsi hétfőn megkérdezte mik a ti legjeitek, „nem sokan” válaszoltatok a kérdésére. (Ejnyebejnye) Én nem akarom, hogy Zsuzsi szomorkodjon emiatt, ezért összegyűjtöttem neki a saját legjeimet. Ha Ti sem szeretnétek, hogy Zsuzsi telesírja a párnáját, még nincs késő, hogy kommentben megírjátok neki, mik a ti legjeitek! 😉 Ne hagyjuk, hogy a Zsuzsi szomorkodjon a végén!

legek - önarckép

– legsorsfordítóbb esemény: otthagyni a BME-t egy év után és az is, hogy két éve Lisszabonba költöztem.

– legszerencsésebb esemény: amikor az előző állásinterjúmra behívtak az utolsó utáni pillanatban és 45 perc alatt kellett repülőjegyet vennem az aznapi Lisszabon-Budapest járatra + majd hazarohannom az irodából + összepakolnom a bőröndömet + és check-in nyitásra a reptérre érnem. De sikerült! 🙂

– legszerencsétlenebb esemény: gyomorrontást kapni a Zsidó Nyári Fesztivál zárókoncertjéről távozó tömeg előtt.

– legszomorúbb nap: amikor kiderült, hogy a testvéreimként szeretett baráti társaság valójában finoman szólva sem kedvel túlságosan. Évekig nem tudtam elhinni utána senkiről, hogy tényleg szeretne és a mai napig nehéz barátkoznom.

– legboldogabb nap: az utolsó napom Izlandon – és nem azért, mert végre otthagyhattam a szigetet, hanem mert valami olyanra leltem ott, amit mindig is kerestem és alig vártam, hogy hazavigyem magammal.

– legelveszettebb érzés: a nagy szerelem utáni szakítást átvészelni egyes egyedül egy idegen városban, távol mindenkitől, akit szeretek.

– legmagabiztosabb érzés: amikor a szakdogavédésem után az egyik legszigorúbb, ám általam végletekig csodált tanárnőm azt mondta, az olyan embereknek kellene kutatónak menni, mint amilyen én vagyok.

– legkirályabb utazás: amikor egyedül elutaztam Londonba egy olyan pasas meghívására, akivel előtte pár órát beszéltem csak élőben a Sziget fesztiválon, de annyira jófej volt, hogy meghívott magához, én meg elfogadtam 😀 (gyerekek, ilyet amúgy ne csináljatok!)

– legkellemetlenebb utazás: talán a kettővel ezelőtti Budapest-Lisszabon, amikor a pánikra még rájött egy zúzós turbulencia is – nem voltam jól, mondjuk úgy.

– legtöbbet hallgatott dal: Hiperkarma – Lidocain – legnagyobb felelőtlenség: valamikor alsós koromban egyszer megszökött az egyik hörcsögöm – és azóta sem találtuk meg! 😮

– legfélelmetesebb esemény: a gyomortükrözésem. – legnagyobb fizikai kihívás: utálok sportolni. A legnagyobb fizikai kihívás, hogy ne utáljak sportolni. De utálok.

– legemlékezetesebb nap: amikor hazavittem a kiskutyáimat, akiknek két hónapig voltam a pótanyukája <3

– Dóri –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #legek írásunkat is!

2017-12-21T19:34:53+00:002017. nov 28.|Tags: |

#legek

#legek

Álmodtam egy tökéletes napot. Ez lenne a legszebb nap, ha egyszer teret/időt hajlíthatnék.

legek - tájkép

Kellemes, langyos szellőre és napsütésre ébrednék Bretagne-ban valaki olyan mellett, akit nagyon kedvelek és szexinek tartok. Ébredezés után elfogyasztanánk egy sós vajas és francia sajtos baguette-reggelit a tengerparti sziklákon ülve, egy kis vörösborral. Aztán nagyot sétálnék egymagamban a Grand Canyonban, egy kis hátizsákkal, nagy bakancsban. Fényképeket készítenék és magamba szívnám, milyen hatalmas és szép ez a terület. Amikor a nap már magasan jár, ideje lenne egy kellemes ebédnek a svájci Alpok egyik csúcsán lévő hüttében. Meleg levest ennék frissen sült péksüteménnyel. Ezután egy zöld pályán lesíelnék, hogy a hegy lábától továbbálljak. Délután sziesztáznék egyet egy sátorban a kenyai Masaii Mara nemzeti parknál, ami után felébredve szafariznék egyet, pont akkor, amikor vonulnak a gnúk. Amikor vége, akkor a barátaimmal vacsoráznék egy panorámás balatoni nyaraló hatalmas teraszán, innen néznénk együtt a naplementét. Éjjel pedig kisétálnék a törökországi Olympos tengerpartjára hullócsillagokat nézni és a sötétben fürdeni, szintén olyanokkal, akik számomra kedvesek. Amikor elfáradtam, apáéknál aludnék el a kandalló előtt. Nekem ez lenne a legtökéletesebb nap. Nektek hogy nézne ki?

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #legek írásunkat is!

2017-12-21T19:45:55+00:002017. nov 27.|Tags: |

#legek

#legek

– legsorsfordítóbb esemény: elhatározni húsz évesen, hogy egy évet Finnországban töltök. Nem volt semmi tapasztalatom külföldi utazás terén, főleg egyedül nem.

– legszerencsésebb esemény: véletlen barátokra lelni egy külföldi játszótéren az anyanyelvem miatt.

– legszerencsétlenebb esemény: térdre esni az út közepén úgy, hogy a lányom magamra van kötve egy hordozóban. Az én térdem eléggé megsérült, de ő egy karcolás nélkül megúszta.

– legszomorúbb nap: amikor a családi egységbe vetett hitem megingott.

– legboldogabb nap: amikor a kislányom a saját lábán jött el velem sétálni és a kezemet fogva lépte át a bejárati ajtó küszöbét.

legek - Balatonpart

– legelveszettebb érzés: amikor Finnországban kiderült, hogy vége a hosszú kapcsolatomnak és teljesen értelmetlennek tűnt az egy hónappal későbbi hazaköltözés.

– legmagabiztosabb érzés: családdal és barátokkal körülvéve ünnepelni, megélni bármilyen eseményt.

– legkirályabb utazás: biciklivel körbetekerni a Balatont.

– legkellemetlenebb utazás: tizenkét órás buszút a montenegrói szerpentinen ételmérgezéssel egy illemhelyiség nélküli buszon.

– legtöbbet hallgatott dal: Eleven hold: Az a néhány tegnapi perc

– legnagyobb felelőtlenség: éjjel stoppolni egy idegen országban egyedül, lányként.

– legfélelmetesebb esemény: egy szórakozóhelyen hozzánk nagyon közel tört ki egy verekedés. Sajnos vér is folyt, de mi megúsztuk minden sérülés nélkül.

– legnagyobb fizikai kihívás: egy nap alatt felmászni a Triglav csúcsához nagyon közel a Bohinj-tótól, mindenféle előzetes edzés nélkül.

– legemlékezetesebb nap: ebből kettő is van: amikor megkérte a férjem a kezem és a kislányom születése.

Nektek mik a legjeitek? – Zsuzsi –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #legek írásunkat is!

2017-12-21T19:41:48+00:002017. nov 26.|Tags: |