#ígykészülaHúszontúl

#ígykészülaHúszontúl #szülinap

Vasárnap van, késve bár, de időben leadom a következő heti posztot. Gyorsan vetek egy pillantást a következő témára. Oké, gondolom, ehhez majd tudok írni egy csomó mindent. … aztán szépen lassan eltelik a hét. Reggelente általában a zuhany alatt gondolkozom, hogy mit is lehetne írni. Néha eljutok egy vázlatig, máskor az se jön össze. Sajnos írás szempontjából a legrosszabb típus vagyok, akit a határidő tud a leginkább motiválni. Ezért, ha ügyes vagyok, pénteken, ha kevésbé, akkor csak vasárnap készülök el a végleges változattal.

Ígykészülahúszontúl festék fehér piros

A legérdekesebb a dologban, hogy néha egy hétig teljesen máshogy képzelem el, hogy majd mit fogok írni, és mikor végre nekiállok, valami más, és közben mégis valami sokkal jobb sül ki belőle. Száva nagy bánatára a képet sem tudom addig a szöveghez illeszteni, amíg nem látom a végleges szövegemet. Akkor viszont egyből beugrik, melyiket is szeretném használni a párezerből. Én vagyok ugyanis az ügyeletes képszerkesztő, gyakran előfordul, hogy a többieknek is én választok képet a sajátjaim közül. Mindemellett pedig az elmúlt pár hónapban a főnyelvtannácivá is kineveztek, amikor elnyertem a korrektúrázás lehetőségét – bizony, amit nálunk olvastok, az minőségi grammarnazi-barát tartalom! 😉 Így aztán elkerülhetetlen, hogy a megállapodásunkat felrúgva ne olvassam el publikálás előtt a posztokat. (Jó, ez persze óriási csúsztatás, előtte is mindig elolvastam, mert nagyon érdekelt, mit írtak a többiek 😉 ) Szóval összegezve én leginkább a nyelvtannal, a fényképekkel és a többiek idegein való gitározással járulok hozzá, hogy elkészüljön a Húszon túl. Immár egy éve! <3 Köszönjük, hogy rendszeresen olvastok és velünk vagytok hétről-hétre! *elfújja a virtuális gyertyát*

– Dóri –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #ígykészülaHúszontúl írásunkat is!

2017-12-19T19:52:06+00:002017. Júl 05.|Tags: |

#ígykészülaHúszontúl

#ígykészülaHúszontúl #szülinap

Rohanok, változok, változtatok. Ahogy anyám szokta mondani, “nem tudok megmaradni a seggemen”. Nem is akarok. Magamba szívok minden és mindenki újat, komfortzónán kívül szaladgálok. Ez viszont csak akkor megy, ha két dolog biztonságot ad: A saját önbizalmam és ők páran, akik végigkísérik az ámokfutásom. Közülük hármat ismertek ti is: Zsuzsit, Szávát és Dórit. Ha emlékeztek, Anyával is találkoztatok már egyszer.

Ígykészülahúszontúl kávé

Ők azok, akik visszahoznak, amikor remeg a talaj. Emlékeztetnek, amikor felejteni kezdek. Seggbe rúgnak, amikor kell. (Igen, tudom, hogy a segg szót másodszor használom ebben a posztban!). Ők azok, akik akkor is elhiszik, hogy jó felé tartok, amikor még magam sem tudom biztosan. Hogy készül a Húszon túl? Ezekről a pillanatokról írok. Mert magunkról, rólunk, rólatok, nektek írunk. Azért, mert engem is inspirál és előre visz, de azért is, mert szeretném, hogy néha vegyetek egy nagy levegőt olvasás közben és azt mondjátok: “Nem vagyok egyedül”. Nem egyszerű itt, húszon túl, de én úgyis mindent unok, ami egyszerű. Ja mégsem, a paradicsomos spagettit soha nem unom meg, de az az egyetlen.

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #ígykészülaHúszontúl írásunkat is!

2017-12-19T19:57:48+00:002017. Júl 04.|Tags: |

#ígykészülaHúszontúl

#ígykészülaHúszontúl #szülinap

Zsuzsinak tavaly, tavasz végén jött egy ötlete. Köréverbuválódtunk, és egy hónapnyi ötletelés, húsz logóterv és ötvenféle rovatötlet után megszületett a Húszon túl. Túl régen nem tudtunk már mit olvasni. A huszasoknak szóló papírmagazinok valójában tizenéveseket céloznak meg, az online női platformok pedig inkább a harmincpluszosok témáit feszegetik. Hát megcsináltuk magunknak – és nektek. Meg tudjátok tippelni, hogy évente hányszor látjuk egymást, mi, négyen? Elárulom: egyszer.

Ígykészülahúszontúl négy láb

És hogy hányszor beszélünk naponta? Átlag kétszer! Négy nő… négyféle nő! Az Anya, az Önkéntes, a Karrierista és a Vállalkozó. 😛 Mint egy mesében. A világ négy különböző pontján, eltérő időzónákban, változatos feladatokkal, sok felelősséggel. Napi szinten hozzuk nektek a gondolatainkat. Kíváncsiak vagytok rá, hogy egymásnak mit adunk? Részben ugyanezt, mert nem olvassuk el előre egymás szövegeit. Kivéve Dóri. 😉 Tüzes vitákat, néha még veszekedéseket is! Amik után aztán együtt, a gép előtt sírunk, egymást vigasztalva. Ugye, Zsuzsi? 🙂 <3 Komoly ütemezést és időbeosztást, hiszen a témákat, szövegeket időben ki kell találni, előre fel kell készülni. Ennek az időmenedzsmentnek Vica a mestere, leszámítva, mikor teljesen kimegy a fejéből a posztírás, miközben átrepül egy kontinenst. 😀 Összehangolt csapatmunkát, mert az írásoknak kiszámíthatóan el kell készülniük, hogy kiválaszthassuk hozzá a képet, ellássuk logóval, majd egy korrektúra után időzíthessük nektek a reggeli olvasnivalót. Szóval vedd az ipszilont, adj hozzá némi varázsport, egy kis internetet és tíz évnyi barátságot: így készül a Húszon túl!

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #ígykészülaHúszontúl írásunkat is!

2017-12-19T20:00:18+00:002017. Júl 02.|Tags: |