Válassza az Oldal lehetőséget

#blackfriday – Zsuzsi

2019.11.27.

#blackfriday
Elkezdődik az ünnepi szezon, ahogy elérkezünk hálaadás napjához. Az rákövetkező pénteket hívjuk Black Friday-nek, ugyanis a nagyobb cégek ekkor ajánlanak óriási kedvezményeket bizonyos termékekre. Biztos mindannyian láttunk már a hírekben hisztérikusan sorban álló, tolakodó, lökdösődő embereket, hogy időben odaférjenek az általuk áhított termékhez.

Ez a fajta trend egyre inkább változik, amióta az online rendelés átvette a hatalmat. Így az otthon melegéből lehet bármit, bármikor megvásárolni, amire szükségünk van és a pénztárcánk elbírja. Természetesen az online rendelések gyakorisága és értéke is nagyot ugrik az ünnepi szezonban, emiatt a csomaglopások is egyre gyakoribbá válnak.


Portlandben is, a megrendelt és vagy mások által küldött csomagokat, csak letették az ajtó elé és ott állt, addig, amíg mi be nem hoztuk. Hogyha éppen otthon voltunk, akkor persze egyből behoztuk, de ha egész nap távol voltunk, vagy elutaztunk, akkor bizony a csomagok ott ücsörögtek az ajtó előtt hosszú órákat, vagy nagy ritkán napokat. Szerencsére ott semmit nem vittek el tőlünk az ajtó elől, de azért a környéken volt, hogy előfordult.

Itt Seattle-ben, pedig most még jobban kell figyelni, mert sajnos már egy kis doboznak biztos lába kelt. Szerencsére nem volt a tartalma túl értékes, de akkor is. Így most már inkább személyesen vásárolunk majd, vagy egy biztonságosabb helyre kérjük azt a pár rendelést, ahonnan biztos nem viszi el senki.

-Zsuzsi-

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #blackfriday írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum