Válassza az Oldal lehetőséget

#bemyvalentine

2017.02.12.

#bemyvalentine Soha nem tekintettem úgy a Valentin-napra, mintha az valami komoly dolog lenne – mindig is inkább okos marketinghúzásnak tartottam, mint igazi ünnepnek. Ettől függetlenül szerintem van egy alapvetően tök pozitív üzenete, amibe párosan vagy páratlanul, de bárki bele tud helyezkedni: szeressük egymást, szeressük magunkat, kicsit forduljunk befelé és ünnepeljük meg a lényeges dolgokat – ezért aztán tulajdonképpen mindegy is, hogy ez a párkapcsolatunkra való odafigyelést vagy a magunkra való odafigyelést jelenti.

bemyvalentine - fények az éjszakában

Antoni Rita remek cikkének sorai visszahangoznak a fejemben: „A szingliség a házassághoz hasonlóan önmagában se nem jó, se nem rossz: mindkettő csak egy keret, amit a benne élők töltenek meg pozitív vagy negatív tartalommal.” (http://mno.hu/velemeny/szinglioromok-szinglikonnyek-1374013)

Szóval én azt ajánlom, hogy csapj egy remek estét egyedül vagy a pároddal, használd ki, hogy február 14-én a világ összes marketingese azt akarja, hogy neked jó legyen 🙂 A lényeg, hogy azt a bizonyos keretet töltsd fel valami pozitívval most kedd este. Jó szórakozást 🙂

– Dóri –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #bemyvalentine írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum