Válassza az Oldal lehetőséget

#afiúknemtudják

2017.10.22.

#afiúknemtudják
hogy van egy honlap, ahol lányok osztanak meg történeteket a női orgazmusról.
A „HOW TO MAKE ME COME” – szabad fordításban „HOGYAN JUTTASS A CSÚCSRA” – egy esszégyűjtemény, amely a legváltozatosabb sztorikat tartalmazza nagyszerű és kellemetlen szexuális témákban.

afiuknemtudjak howtomakemecome tumblr

Számomra a történetek legfontosabb üzenete, hogy nincs egy igazság abban, kinek mi esik jól és kinek mi kellemetlen. Figyelnünk kell magunkra és a társunk/társaink rezzenéseire, valamint RENGETEGET kommunikálni. Mindannyian mások vagyunk fizikailag, másképp kapcsolódunk lelkileg, másképp érezzük saját magunkat és másokat. Ráadásul mi magunk sem mindig tartjuk ugyanazt izgalmasnak és kellemesnek – ki tudna ezen kiigazodni csupán pár gimis oktatókönyv és pornófilm után?!

Ömlik mindenhonnan az elvárás technikára, méretekre és még számtalan másra – mégis, a legizgatóbb az, amikor a másik figyel rá, hogy mire van szükséged és azt is elárulja, neki mi esne jól. A „How to make me come” pontosan ezt a kommunikációs szükségletet segít felfedezned. Emellett megmutatja, mennyire mások is vagyunk, mégis mind szépek és kívánatosak.

Jó olvasgatást!

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #afiúknemtudják írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum