Válassza az Oldal lehetőséget

#12párcipő – Zsuzsi

2019.08.15.

#12párcipő
A cipőkkel kapcsolatban mindig a kényelem volt a legfontosabb szempont számomra. Volt pár próbálkozásom a magassarkú cipőkkel, az elegánsabb szandikkal, papucsokkal, de az az igazság, hogy azok nem én vagyok. Főleg, hogy nem tudok magassarkúban járni. Egyszerűen egy esetlen zsiráfnak érzem magam, a csámpás lépteim pedig százszor feltűnőbbek ezáltal.

A mindennapokban, főleg nyáron, csak egy fajta papucsot hordok állandóan. Csodásan működik játszótereken, de a kötetlenebb hangulatú szórakozóhelyekre, éttermekbe is simán el tudok menni benne. Kiránduláshoz van egy pár túracipőm, futáshoz most már három párral büszkélkedhetek, télre, a nagyon havas időhöz egy pár bakancs, valamint egy kényelmes papucs, egy strandpapucs és kettő darab, lapos talpú elegánsabb szandál alkalmakra. Ennyi a cipőkészletem.


Csak akkor veszek új lábbelit, ha a fentiek közül valamelyik már elhasználódott. Nem szeretek cipőt és ruhát sem vásárolni, mert sokkal inkább stresszel, mint kikapcsol. Éppen ezért, ha találtam egy fajta cipőt, ami kényelmes és tartós, akkor beszerzek egy újat ugyanabból, ugyanabban a színben, amikor eljön az ideje. Lehetőleg ezt is csak online megrendelem, így optimalizálom a boltban eltölthető lehető legkevesebb időt.
Tudom, elég unalmas ez így. Ráadásul mindegyik lábbörtönöm fekete vagy sötétkék színű. Azok mindegyik ruhámhoz illenek és nincs lehetőségem nagyokat dilemmázni a színkombinációk miatt. Éljenek a sötét színek!

Egybként pedig legszívesebben mezítláb mászkálnék mindig, mindenhol egész életemben.

– Zsuzsi –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #12párcipő írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum