Válassza az Oldal lehetőséget

#12párcipő – Száva

2019.08.12.

#12párcipő
Amikor megismertem a páromat, kijelentette, hogy egy nőnek legalább 12 pár cipője kell, hogy legyen. A kritikus megjegyzésnek volt némi alapja: akkoriban mindent összevetve 3 pár lábbelim volt. Bakancs, szandál, balerina. Se papucs, se edzőcipő, se alkalmi darab, mert egy komolyabb lábsérülés után kiszanáltam a kopott darabokat és a minimalizmus mellett tettem le a voksom.
Az élet persze őt igazolta, bővítenem kellett a felhozatalt. Ráadásul elhatároztam, hogy már csak jól kombinálható komfortcipőket szerzek be, így viszont hetek mentek el vadászattal. És persze nem is olcsó mulatság, de több év alatt, apránként vásárolva idén augusztusra elértem a 11 párat! A nemsokára beszerzendő őszi balerinámmal együtt pedig láthatáron a 12. darab is.

#12párcipő szép szandál

Hogy több kell-e? Több nem, de kevesebb sem!

A váltogatva hordásnak köszönhetően a minőségi darabok már tényleg sokáig szolgálnak és nem kerülnek évente a szemétbe. Évszakok ugyan már csak a naptárban vannak, de az időjárásokhoz megvannak a hétköznapi és az alkalmi darabjaim is. Kényelmes állni, táncolni, sétálni, mert segítenek a memóriahabos talpbetétek, a talpat támasztó párnák, a tartós alapanyagok. Többségében fekete színűek, hogy az összes többi kiegészítőmmel is összhangban legyenek. Idén már nem hoztak zavarba az esküvők, nyaralások, tárgyalások, városnézések – olyan nagy megkönnyebbülés!

Ahogy az egyféle kapszulagardrób, úgy most már a 3 pár cipő is kevés lenne, mert többféle szerepben kell helytállnom. De két téli és két nyári kapszulával, és ezzel a 12 pár cipővel már jó leszek a következő évekre – a nagyszabású ruha- és cipővadászatot pedig elfelejthetem, elég lesz 1-1 darabot pótolgatni. Azt pedig már pénztárcabarátabb megoldani akkor is, ha magyar készítésű, minőségi darabokat keresek.

Te mennyire vagy tudatos a ruhatárad és a lábbelik kapcsán? Foglalkoztat a környezetvédelmi szemszög, amikor vásárolsz? 🙂 És persze a legfontosabb: hány pár cipőd van arra a konstans 2 lábadra? 😀

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #12párcipő írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum