Válassza az Oldal lehetőséget

#12párcipő – Dóri

2019.08.13.

#12párcipő
Néha azt kívánom, bár minden cipőm örökké bírná. Mindig arra törekszem, hogy legyen egy „fő” cipőm télen/nyáron, amit mindenhez fel tudok venni, és kész. Van egy zárt tornacsuka átmeneti időszakokra, meg nyárra egy szandim, télre egy csizmám és kész. Jó, persze, túrázáshoz van 2 bakancsom, meg van papucsom, de alapvetően a mindennapi használathoz igyekszem az „egy cipő mind felett” hozzáállásra.

egy pár női cipő

Sajnos azonban minden imádságom ellenére időről-időre tönkremennek a cipőim, és akkor vennem kell egy újat, ami egy borzalmasan felkavaró és idegtépő elfoglaltság a számomra. A legkevesebb alkalommal találok olyan cipőt, ami tetszik magamon, ezért hetekig járhatom az üzleteket, mire szembejön egy tényleg jó – ha egyáltalán. Tavaly inkább végigcsináltam a 4. nyaramat a már eléggé viharvert állapotú szandálommal (ami szeptemberben konkrétan leesett a lábamról), mert semmi nem tetszett eléggé. Ha viszont végre találok egy jót, azt addig hordom, amíg széjjel nem szakad. Szó szerint.

Tovább nehezíti a helyzetet, hogy nem szeretek sok pénzt kiadni cipőkre, ezért az áruk is fontos tényező abban, hogy egyáltalán szóba jöhetnek-e. Szívesen turkálok viszont – a kedvenc cipőim legalább fele turikon keresztül jutott a birtokomba.
Hát, ennyit a cipőkhöz fűződő viszonyomról. Azt hiszem, nagyon ragaszkodom ahhoz a látványhoz, amit egyszer megszoktam a lábaimon, bármennyire megszállottan is hangzik. 🙂
Szóval szerintem egy lánynak nem 12 bármilyen pár cipőre, hanem 1 igazán különlegesre van szüksége.

– Dóri –

Photo by Andrew Tanglao on Unsplash

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #12párcipő írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum